Läsårets sista pulsbesök

Idag fick vi besök från Årstaskolan, Stockholm som vill dra igång ett eget pulsprojekt till hösten. Kul är också att Pontus Harryson, en tidigare lärare på Vammarskolan och nu biträdande rektor på just Årstaskolan, följde med.

Vammarskolan visade upp pulspass med både sjuor och nior, och besökarna hade många frågor till Mike, Lotta, Mats och övrig personal. De fick besöka Vammarskolans konceptklassrum i vilket vi försöker vidareutveckla de idéer vi fått när vi har varit på konferenser och träffat hjärnforskare och andra lärare som försöker applicera det som forskningen säger just nu.

Gruppen verkade lika nöjd som trött i slutet av besöket och vi ser fram emot att se hur det går för dem det kommande läsåret. Tack även alla elever och personal som välkomnade gästerna på ett så positivt sätt.

Vammarpulsen ställer ut på Seniormässa 2018

Tisdagen den 29 maj visade elever från Vammarskolan upp vad vår pulsprofil går ut på när de deltog på Valdemarsviks Seniormässa 2018. De bjöd på smoothies och passade samtidigt på att visa på vår pulsutrustning och tala om de effekter de själva upplever av regelbunden puls.

Glädjande är också att få höra hur många av Valdemarsviksborna som följer oss i media och att man faktiskt talar om oss runtom i såväl kommun som i landet.